Novetats del mes de febrer

Actualitzem els horaris de visites els caps de setmana

Com ja sabeu, la Torre obre les seves portes els dissabtes i diumenges de 10.00h a 14.00h. A la Casa de les Vàlvules tenim informació sobre la història de la Torre i el barri des de la seva construcció, així com el conjunt escultòric Himmelsrichtungen de Blinky Palermo. La visita a la Casa de les Vàlvules és gratuïta.

A partir d’avui, les visites a la Torre, amb pujada fins a la terrassa són només a les 11:15 i 12:30. És una visita comentada, en grups de fins a 15 persones, amb pujada per l’escala (311 esglaons). La visita revisa la història i característiques de l’edifici així com les transformacions del barri des de la seva construcció fins als nostres dies.
Les vistes des de la terrassa són impressionants.

06-Vista-Poblenou
Els nostres visitants ens indiquen al nostre llibre de visites que la història i les vistes compensen completament l’esforç de la pujada.

Preus:

  • normal: 5 €,
  • reduït: 4 €; jubilats, aturats, carnet de biblioteques de Barcelona, socis de l’Arxiu Històric del Poblenou i joves entre 12 i 17 anys,
  • gratuït per a nens fins a 12 anys.

Venda d’entrades a la Torre i al web. Més informació al nostre web.

Si voleu visitar la Torre en altres horaris, formeu un grup (8 o més), i contacteu-nos, per a grups tenim més flexibilitat.

Visites nocturnes els dissabtes al capvespre.

L’experiència és diferent, l’edifici, les vistes… contempla el barri i la ciutat al capvespre, i acaba amb una copeta de cava. La manera perfecta d’encetar una sortida amb els amics o la família.

13199 Torre de les aigües 2014 (1)

Preus:

  • normal: 9 €,
  • reduït: 8 €; grups de 9 a 15 persones, jubilats, aturats, carnet de biblioteques de Barcelona, socis de l’Arxiu Històric del Poblenou i joves entre 12 i 17 anys,
  • gratuït per a nens fins a 12 anys.

Els horaris varien segons l’hora de la posta de sol, els pots consultar al nostre web. Les entrades també les tens disponibles al nostre web.

Visites per a grups

Si sou més de 8, les visites de grup potser us interessen, tenim més disponibilitat d’horaris entre setmana: Consulta l’horari que més et convingui pel nostre web.

Visites organitzades en horaris especials

Aquest mes de febrer, tenim previstes dues visites el 3 i el 24 de febrer, al matí. Les estem organitzant dins de la programació del Casal de Barri de Poblenou (Rambla de Poblenou, 49). Per a informació i inscripcions passeu pel Casal.

T’agrada el que fem a la Torre de les Aigües?

Si t’interessa la història del barri i t’agradaria contribuir a preservar-la i donar-la a conèixer, a l’Arxiu Històric del Poblenou donem la benvinguda a nous socis. Si vols saber quines altres coses fem consulta el web de l’Arxiu o vine a veure’ns a la Torre o a Can Felipa.