Activitats de març

triptic-web

Presentació de la separata sobre la Torre al Casal de Barri de Diagonal Mar

Reserveu la data: Dijous 5 de març a les 18.30!

presentacio-separata-diagonal

Primer aniversari de l’obertura al públic de la Torre de les Aigües

Reserveu la data!! El pròxim 22 de març celebrarem el nostre primer aniversari. Estem organitzant un món d’activitats per a tots els públics:
pregó, gegants, correfoc, dinar popular, coral, dansa, castell de focs,… quan tinguem el programa tancat us farem una actualització,…

primer-aniversario-all-rankings
Recordatori dels nostres horaris i les visites a la Torre
Com ja sabeu, la Torre obre les seves portes els dissabtes i diumenges de 10.00h a 14.00h. A la Casa de les Vàlvules tenim informació sobre la història de la Torre i el barri des de la seva construcció, així com el conjunt escultòric Himmelsrichtungen de Blinky Palermo. La visita a la Casa de les Vàlvules és gratuïta.

Les visites a la Torre, amb pujada fins a la terrassa són només a les 11:15 i 12:30. És una visita comentada, en grups de fins a 15 persones, amb pujada per l’escala (311 esglaons). La visita revisa la història i característiques de l’edifici així com les transformacions del barri des de la seva construcció fins als nostres dies.
Les vistes des de la terrassa són impressionants.
Els nostres visitants ens indiquen al nostre llibre de visites que la història i les vistes compensen completament l’esforç de la pujada.

Preus:

  • normal: 5 €,
  • reduït: 4 €; jubilats, aturats, carnet de biblioteques de Barcelona, socis de l’Arxiu Històric del Poblenou i joves entre 12 i 17 anys,
  • gratuït per a nens fins a 12 anys.

Venda d’entrades a la Torre i al web. Més informació al nostre web.

Si voleu visitar la Torre en altres horaris, formeu un grup (8 o més), i contacteu-nos, per a grups tenim més flexibilitat i tindreu el preu reduït.

També tenim les visites nocturnes… l’experiència és diferent, l’edifici, les vistes… contempla el barri i la ciutat al capvespre, i acaba amb una copeta de cava. La manera perfecta d’encetar una sortida amb els amics o la família. Preus: normal 9 €, reduït: 8 €, gratuït per a nens fins a 12 anys.
L’horari varia segons l’hora de la posta de sol, el pots consultar al nostre web. Les entrades també les tens disponibles al nostre web.

Vistas-torre

Visites organitzades en horaris especials

Aquest mes de març, tenim previstes dues visites el 3 i el 24 de març, al matí. Les estem organitzant dins de la programació del Casal de Barri de Poblenou (Rambla de Poblenou, 49). Per a informació i inscripcions passeu pel Casal.

T’agrada el que fem a la Torre de les Aigües?

Si t’interessa la història del barri i t’agradaria contribuir a preservar-la i donar-la a conèixer, a l’Arxiu Històric del Poblenou donem la benvinguda a nous socis. Si vols saber quines altres coses fem consulta el web de l’Arxiu o vine a veure’ns a la Torre o a Can Felipa.