Primer aniversari! Tot un any!

El proper diumenge 22 de març de 2015 celebrem el primer aniversari de la inauguració de la Torre de les Aigües del Besòs.

Per als voluntaris de l’Arxiu Històric del Poblenou aquest ha estat un any molt especial: s’ha recuperat la Torre i ara tothom en pot tornar a gaudir. Teníem un repte molt important, des de recuperar el material històric per  fonamentar  les visites, fins a la interacció amb els visitants, passant per l’organització de les visites guiades, les reunions amb els grups d’interés (com l’Ajuntament, les Associacions de Veïns del voltant), els mitjans de comunicació, entitats col·laboradores (com Aigües de Barcelona o antics treballadors de Macosa), … hem après molt!

I malgrat la manca d’experiència, creïem que els resultats han estat molt bons: mès de 1600 visitants a la Torre en les diverses modalitats de visites (caps de setmana als matíns, dissabtes al capvespre, grups entre setmana), i amb un nivell de satisfacció molt alt.

Hem preparat un programa d’activitats per a tota la jornada: gegants, dansa, coral, música, activitats infantils, colles de foc i … més sorpreses. Us avançarem més detalls en els pròxims dies. Acabarem la jornada amb focs artificials.

Cal apuntar-se per al dinar popular. És una fideua, i inclou pa, beguda i les postres. El preu de venda anticipada fins al dia 19 de març és de 5 euros (preu normal 9€). Pots passar per l’Arxiu qualsevol dimarts o dijous de 18:00 a 20:00 (no pots apuntar-te per email ni per telèfon, perquè cal pagar el ticket amb la reserva).

Si vols participar, anima’t i vine a la festa!

3 thoughts on “Primer aniversari! Tot un any!

Comments are closed.