Novetats del mes de dessembre

06 i 07/12/2014 – Tanquem per descans

Al pont de desembre els voluntaris i voluntàries de l’Arxiu descansarem. Doncs aquest cap de setmana la Torre no obrirà al públic.

El cap de setmana següent estarem de volta i romandrem oberts durant el Nadal.tanquem-vacancesLa revista “La Torre de Les Aigües” ve amb una entrada per visitar la Torre

La revista sobre la Torre, reeditada com una separata de la nostra revista Icària 17, ve amb una entrada per visitar la Torre. Com us vam informar en el darrer butlletí la revista es va presentar el mes passat a la Biblioteca Manuel Arranz de Poblenou.

La pots trobar per 5 € a la Torre, a la llibreria Etcètera (Llull, 203) i als quioscs de Poblenou.

separata

I després del pont continuem amb les nostres visites habituals…
Dissabtes i diumenges al matí…

Vine a conèixer la història del barri i gaudiràs d’unes vistes impressionants sobre tota la ciutat.

Horari: 10.00, 11.15 i 12.30 h.

Preus:

  • normal: 5 €,
  • reduït, 4 €; jubilats, aturats, carnet de biblioteques de Barcelona, socis de l’Arxiu Històric del Poblenou i joves entre 12 i 17 anys,
  • gratuït per a nens fins a 12 anys.

Grups de fins a 15 persones. Venda d’entrades a la torre i al web. Més informació al nostre web.

triptico

Visites per a grups

Si sou més de 8, les visites de grup potser us interessen, tenim més disponibilitat d’horaris: Consulta l’horari que mes et convingui pel nostre web.

Visites nocturnes els dissabtes al capvespre.

L’experiència és diferent, l’edifici, les vistes… contempla el barri i la ciutat al capvespre, i acaba amb una copeta de cava. La manera perfecta d’encetar una velada amb els amics o la família.
Tens tota la informació al nostre web.

Vista nocturna del Poblenou

T’agrada el que fem a la Torre de les Aigües?

Si t’interessa la història del barri i t’agradaria contribuir a preservar-la i donar-la a conèixer, a l’Arxiu Històric del Poblenou donem la benvinguda a nous socis. Si vols saber que altres coses fem consulta el web de l’Arxiu o vine a veure’ns a la Torre o a Can Felipa.