Vine a la nostra reinauguració!

L’Arxiu Històric del Poblenou convida a tots els veïns i veïnes dels barris del Poblenou i a tothom qui s’hi vulgui sumar a celebrar la reobertura de la Torre, que tindrà lloc el diumenge 29 de maig a partir de les 11h del matí.

La pandèmia ens ha fet endarrerir aquest esdeveniment previst pel 2020, però ara més que mai tenim moltes ganes de poder celebrar la recuperació total d’aquest monument històric que vam aconseguir entre tots.

El programa de la Festa de reobertura es durà a terme a la plaça Ramon Calsina i inclourà:

  • 11 h Espectacle “Signos” de la companyia Michele&Francisca
  • 11:45 h Ball de Gegants
  • 12:15 h Ultra-local Records Dj’s
  • 13:15 h Passejada històrica “La França Xica” (punt de sortida porta de la Torre)
  • 14 h Fi de Festa amb la Colla del Drac

També podreu gaudir de tres visites guiades gratuïtes a la Torre. Seran a les 11h, les 12h i les 13h (no cal reserva prèvia, es pujarà en grups de 15 persones segons ordre d’arribada).

A més, hi haurà servei de barra durant tot el matí i un Fotocall històric. Veniu a fer-vos una fotografia de record durant la construcció de la Torre el 1880!

Des de l’Arxiu Històric del Poblenou volem agrair a totes les entitats que faran possible aquesta gran festa: Fotoclub Poblenou, Centre Moral i Cultural, Colla de Gegants, Colla del Drac, la Fàbrica del Marítim i Ultra-local Records.