Reprenem (provisionalment) les visites a la Torre de les Aigües

torre de les aigues del besòs

A partir del mes de setembre activarem les visites de dissabte al migdia, les de les postes de sol i les nocturnes a la Torre de les Aigües del Besòs. S’ha arreglat el problema pel qual vam decidir tancar? No del tot.

Ens expliquem.

Al mes de juny vam decidir anul·lar totes aquestes visites perquè, tal com vam detallar en Assemblea Extraordinària i a través de xarxes socials, l’Ajuntament de Barcelona fa tres anys que es desentén de les seves obligacions de netejar aquest espai històric.

Després de l’exposició del problema a través de canals massius com són les xarxes i alguns diaris, el Consistori va activar-se i va tenir una primera comunicació amb nosaltres. En aquesta, es comprometia a netejar la Torre, prèvia modificació del document de cessió actual. En un principi, això havia de succeir el passat mes de juliol, però les coses a l’Ajuntament no van tan ràpidament com voldríem i s’ha ajornat al setembre.

Tot i tenir una experiència poc satisfactòria amb la paraula del Consistori en altres ocasions, hem volgut donar un vot de confiança en què aquest cop sí que resoldran el problema i en els mesos vinents tindrem una Torre neta. Per això, obrim de nou les visites a partir del primer dissabte d’aquest mes de setembre.

Ho farem de manera provisional, esperant que aquesta promesa de l’Ajuntament es faci realitat. Si en els pròxims mesos veiem que no s’avança en la resolució, tornarem a prendre mesures.

Us mantindrem informats dels següents passos.

Posted in Novetats 17 de setembre de 2022 a les 19:03