Premis Catalunya Construcció 2016

La Torre als premis Catalunya Construcció 2016

Ens plau comunicar-vos que la rehabilitació de la Torre de les Aigües del Besòs ha estat seleccionada com una de les intervencions finalistes -en la categoria d’Intervenció en edificis existents- en l’edició 2016 dels Premis Catalunya Construcció, que atorga el Col·legi d’Aparelladors, Arquitectes Tècnics i Enginyers d’Edificació de Barcelona.

El jurat dels Premis Catalunya Construcció 2016 ha escollit 19 candidatures com a finalistes que optaran al guardó en les cinc categories professionals de direcció d’execució de l’obra, direcció integrada de projecte, coordinació de seguretat, innovació en la construcció i intervenció en edificis existents.

La rehabilitació de la Torre de les Aigües del Besòs ha representat una gran fita en la recuperació del patrimoni cultural del Poblenou i de la ciutat de Barcelona i aquesta nominació ens omple d’orgull en el reconeixement extensiu a tots vosaltres.

La rehabilitació ha representat l’esforç d’un equip multidisciplinari format per Antoni Vilanova, Eduard Simó, Joan Olona, Mercè Tatjer i Guillem Torres.

Ara restem a l’espera de la decisió definitiva del Jurat. 

Bona sort per tots els finalistes!

Més informació al web del CAATEEB.