Espectacle de dança a la Torre

 

Hi ha tantes històries  per explicar al Poblenou com persones que hi viuen. Hi ha tants universos diferents que  sorgeixen d’aquestes  històries que podem imaginar-nos un munt de records que omplirien cada racó del barri.

Però, com podrem  submergir-nos en aquesta memòria que ens identifica?

Aquí, Abans és un projecte pensat específicament per a la Torre de les Aigües del Besòs, que escenifica testimonis orals dels avis del Poblenou i s’estrenarà el 10, 11 i 12 de juny a les 20:00 i 22:00hs.

Es tracta doncs, d’una obra multidisciplinària que ens convida  a recórrer l’arquitectura d’aquest espai en un ambient íntim,  per  un nombre reduït  d’espectadors.

  • Es realitzaran dues representacions amb entrada gratuïta, el dia 10 de juny, però caldrà reservar l’entrada a través del correu electrònic: aquiabans@gmail.com.
  • Per les funcions dels dies 11 i 12 de juny  podreu reservar les vostres entrades a l’adreça: https://www.torredelesaigues.cat/entrades/

Amb el suport de l’Arxiu Històric del Poblenou, del Centre Cívic Can Felipa i de l’associació Memòria Activa de la Gent Gran, les creadores, Eva Yufra y Triana Doce, pretenen recuperar la memòria del barri mitjançant aquesta proposta innovadora que de segur us agradarà.

Aquí, Abans és un recorregut  d’experiències que ens portarà a un viatge a través del temps i de les emocions.

 

Dies: Divendres 10, Dissabte 11 i Diumenge 12 de juny, a les 20:00 i a les  22:00hs

Lloc: Torre de les Aigües del Besòs. Plaça Ramon Calsina s/n. <M> Selva de Mar.

Preu: 12€

Entrades: https://www.torredelesaigues.cat/entrades/

Més informació al web del projecte: https://aquiabans.wordpress.com/

 

Us deixem també un poc d’història sobre el projecte:

 

Així com una mostra del que les creadores, Eva Yufra i Triana Doce, han fet pel primer aniversari de la Torre, per què us feu una idea del que podreu gaudir amb l’espectacle: