Presentació del llibre ‘Taula طاولة. État des lieux’

Presentació llibre

Taula طاولة. État des lieux és el resultat de nou mesos de treball en xarxa, realitzat des de la més estricta virtualitat, i des de la incertesa imposada pel context de pandèmia. Es va intentar, malgrat tot, vehicular i posar de manifest l’estat de la qüestió que viu el sector cultural de les ciutats que col·laboren en aquest projecte: Alger, Tunis, Barcelona, Tànger, Sevilla, Marsella, Berlín i Estocolm.

El darrer 2019, van realitzar dues Taules itinerants, a Tunis i a Alger, aprofitant el programa de residències i la presència dels tres artistes seleccionats a cada ciutat. Es pretenia celebrar una trobada física a Barcelona el mes d’abril de 2020 i per tal que l’essència del projecte es pogués conservar, tot i mutar en la seva forma inicial i convertint-se en un booklet autodistribuït a la regió.

Finalment, aquesta trobada va tenir lloc el 28 d’abril a la Casa de les Vàlvules, on es va dur a terme la presentació del llibre Taula طاولة. État des lieux a càrrec de Xavier de Luca, Toni Cots i Violeta Ospina.

Posted in Novetats 17 de setembre de 2022 a les 19:03